BeGiraffe

O copatih

COPATI

Copati BeGiraffe so bili izdelani z željo prenesti košček narave, občutka preprostosti in udobja v tvoj dom. Minimalističen dizajn ter unikatna kombinacija naravnih in obnovljivih materialov, konoplje, plute ter filca, ti bodo omogočili lahkoten, udoben ter družbeno odgovoren korak bližje naravi. Copati BeGiraffe so bili v celoti oblikovani ter ročno izdelani v Sloveniji, njihovi sestavni materiali pa pridobljeni znotraj EU.

Konoplja

Obstojna ter koži prijazna tkanina.
Več

Pluta

Lahkoten, prožen in popolnoma obnovljiv vir naravnega materiala.
Več

Filc

Naravni material iz ovčje volne, ki daje občutek udobja.
Več

hemp

Konoplja

Udobje, zračnost in obstojnost so glavne prednosti te koži prijazne tkanine. Tkanino konoplje smo uporabili na zgornjem zunanjem delu copata ter zgornjem delu podplata. Več kot boš copate BeGiraffe uporabljal, mehkejša in udobnejša bo njihova tkanina postajala.

Poreklo: Romunija

tree

Pluta

Pluta je prožen, vodoodporen in obenem izjemno lahek naravni material. Pri copatih BeGiraffe smo želeli uporabnost plute preizkusiti na drugačen, inovativen način, kot spodnji del podplata. Tvojemu copatu bo dajala oporo, tebi pa bo zagotavljala lahkotnejši korak v nov dan.

Poreklo: Portugalska

sheep

Filc

Naravna ovčja volna je osnova za izdelavo filca, ki pri copatih BeGiraffe služi kot ogrodje. Filc bo zaradi svojih naravno-izolativnih lastnosti pozimi nudil toploto, poleti pa zagotavljal zračnost. Copat se bo prilegel tvoji nogi, njegova mehkoba pa ti bo nudila občutek pravega udobja.

Poreklo: Italija

topli-copati-iz-konoplje-plute-filca