BeGiraffe

Zgodba

NAČIN ŽIVLJENJA USTVARJA NOVE IDEJE!

Narava, njena preprostost in trenutki, ki jih tam preživljava, naju vlečejo stran od vrveža vsakdana, naju sproščajo in polnijo z novo energijo. BeGiraffe je najina ideologija, ki sva jo ustvarila z jasnim poslanstvom: podoživeti občutek lagodja in preprostosti narave v svojem domu.

naravni-topli-copati-iz-konoplje-plute-filca-2

POVEZANOST Z NARAVO

Sva del narave in narava je del naju. Vez z naravo želiva ohranjati povsod, zato v izdelkih uporabljava unikatno kombinacijo naravnih in 100% obnovljivih materialov: konopljo, ovčji filc ter pluto.

UŽITEK V PREPROSTOSTI

Preproste stvari nama v življenju pomenijo največ. Pogovor ob kozarcu vina, pogled na sončni zahod, nasmeh. Lepoto preprostosti sva izrazila skozi minimalističen dizajn, ki sva mu dodala pridih urbanega.

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Sva zagovornika lokalne družbeno odgovorne proizvodnje, sledljivosti materialov in kvalitete. Materiali, ki jih uporabljava, so dobavljeni iz EU, ter so z ljubeznijo do narave v končni izdelek ročno izdelani v Sloveniji.

BeGiraffe-zgodba-1

EKIPA BEGIRAFFE

Sva Mojca in Sašo – snovalca ideologije BeGiraffe.  K najini ustvarjalni zgodbi sta se hitro priključili še Janja ter Dragica in projekt, ki ga danes živimo vsi štirje, se je tako začel. Povezani z ljubeznijo do narave delimo prepričanje, da se lepota življenja skriva v preprostih trenutkih, ki izvirajo iz narave same. Želimo si, da bi ti trenutki postali tudi del tvojega vsakdana!